Agenda

door | dec 8, 2022

Hieronder lees je over de aanstaande workshops en evenementen met mij

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je deelnemen? Stuur me even een berichtje.

16 december 2022: Access Bars workshop Groenlo

Klaar voor positieve verandering en meer ruimte en rust in HOOFD en LIJF? Kom dan vrijdag 16 december 2022 naar de Access Bars workshop in GROENLO Na deze dag ben je gecertificeerd Access Bars Practitioner en kan je – betaalde – sessies geven aan familie, vrienden, collega’s en klanten in je praktijk (to be). Om zelf te ontvangen en ontspannen, kan je aansluiten bij uitwisselmomenten in je buurt of 1:1 afspreken.
๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—”๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฟ๐˜€?ย 
Dat zijn 32 punten op het hoofd die bij zachte aanraking beperkende gedachten, emoties en gevoelens LOSLATEN. Hierdoor ontstaat er meer rust en ruimte in jezelf en creรซer je nieuwe MOGELIJKHEDEN in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Het brengt je dichter bij jezelf.
Mijn kinderen vragen regelmatig ‘Mama, wil je weer even aan mijn hoofd zitten’? Superfijn dat ik ze op een simpele manier kan helpen ontprikkelen en ze een opgeruimd hoofd kan gevenย 
๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท stress, onrust, onzekerheid, hoofdpijn, slaapproblemen, piekeren, faalangst. En tevens een prachtig hulpmiddel om meer lichtheid en gemak te creรซren bij somberheid, depressie, burn-out, autisme, adhd.
Het is een simpel, zorgzaam & superrr ontspannend ontlaadproces dat jong en oud kan lerenย 
Investering: โ‚ฌ300,- voor de eerste keer en โ‚ฌ150,- bij herhaling of als je 16/17 jaar bent. Kinderen tot 16 jaar doen gratis mee bij betalende ouder!
Ik werk met kleine groepjes. Deze dag is er alle ruimte en aandacht is voor jou.
Klaar voor de stap?

21 december 2022: Energetic Facelift Class Groenlo met Maartje Geverinck

Sta jij open voor nieuwe, frisse energieรซn in je leven? Vraagt je lichaam om zachte, helende aanraking? Meer plezier en gemak met zichtbaar zijn?
De Energetic Facelift behandeling draagt bij aan het herstellen, verlevendigen en verjongen van gezicht, lichaam & leven. Vertrouwen in jezelf en uitstraling komt uitgebreid aan bod.
Tijdens deze workshop leer je niet alleen de praktische kneepjes, je ontvangt ook 2 sessies zodat je zelf de voordelen van het proces kan ervaren.
Een 1-daagse workshop waar:
* oordelen en onzekerheid over jezelf
* hoe je lichaam eruitziet
* hoe je bedrijf eruitziet
* hoe je verschijnt in de wereld
* hoe je mensen aantrekt en uitnodigt
* jezelf ontvangen & waarderen
* jezelf zijn & neerzetten
* (helings)capaciteiten van je lichaam
… voorbij komt โ™ก
Je essentie (aan)raken en daarmee werken voor harmonie & uitstraling van jouw unieke lichaam & geest in whatever activiteit je ook maar doet, dรกt is wat deze unieke behandeling en workshop bijzonder vernuftig maakt. Ook wel bekend als de parel onder de lichaamsprocessen van Access Consciousnessยฎย 
๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜?
Je ontvangt 2 sessies en je geeft 2 sessies onder Maartje’s begeleiding. Je leert werken met een bundeling aan voedende energieรซn terwijl alle ins & outs over hoe en waarvoor je dit proces optimaal kunt inzetten voorbij komen. Er is volop ruimte voor persoonlijke vragen. Verder ontvang je een handleiding, fotokaart met handposities en bij voltooiing van de lesdag, een certificaat: ‘Energetic Facelift Practitioner’. Na deze dag ben je in staat zelfstandig sessies te geven. Aan anderen, maar ook aan jezelf. Als je een eigen praktijk hebt en wilt bijdragen aan meer zelfliefde, vreugde & zelfvertrouwen, is deze behandeling een prachtige, gewaardeerde aanvulling op je aanbod.
๐™’๐™š๐™ก๐™ ๐™š ๐™—๐™ž๐™Ÿ๐™™๐™ง๐™–๐™œ๐™š ๐™ข๐™–๐™œ ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ก๐™ž๐™˜๐™๐™–๐™–๐™ข๐™จ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™˜๐™š๐™จ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™ก๐™ž๐™˜๐™๐™–๐™–๐™ข ๐™š๐™ฃ ๐™ก๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ?

4 januari 2023: Access Body workshop "Onbegrensde energie, rijkdom & mogelijkheden"

Welke begrenzingen heb jij waargenomen, overgenomen en waar gemaakt… die je weghouden van een energiek leven vol vervulling, rijkdom & mogelijkheden?
Het klinkt misschien te mooi en gemakkelijk om waar te zijn… maar wat als dit het niet is?
Waar laat jij jouw unieke kennis & weten vervagen of overspoelen door sterke aanwezigheid van andermans tekort-geld-angst-wantrouwen overtuigingen en -uitspraken?
Waar schiet je lichaam onbewust in “stop”, waar je graag verder (door) wilt gaan?
Wat fluistert jouw (harts)bewustzijn?
Weet je dat er meer mogelijk is, voor jou en de mensen om je heen?
Gun je jezelf en je omgeving meer dan je nu denkt te kunnen permitteren & creรซren?
Van HARTe welkom bij deze Body Workshop-avond in Groenlo:
(V)erken & bewandel jouw rijkdom & creatie-pad, vanuit eigenheid en vertrouwen.
๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—น
De lichaamsprocessen van Access Consciousnessยฎ zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creรซren in korte tijd. Ze bevrijden je van diepgewortelde overtuigingen en patronen. Je leert werken met je lichaamsintelligentie en capaciteiten, middels zachte aanraking van punten op het lichaam. Ieder lichaamsproces omvat een unieke thema en draagt bij aan meer ontspanning, bewustzijn & groei. En ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Je ligt hierbij heerlijk ontspannen op een massagetafel (aangekleed). Je krijgt instructies van Maartje met ruimte om persoonlijke situaties in te brengen en te transformeren. Iedere vraag opent nieuwe mogelijkheden, voor jou en de andere deelnemers. Na de workshop ben je gecertificeerd Body Process Practitioner en kan je jezelf en anderen (betaalde) sessies geven.
Jong en oud is welkom – tot 15 jaar gratis bij betalende ouder. Jouw investering: โ‚ฌ 80,-.
Kennis van Access Consciousnessยฎ/ lichaamswerk is niet nodig.
๐˜ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ?

12 t/m 15 januari 2023: Access Foundation Class "Thuuskomm'n" met Maartje Geverinck

Al is de reis nog zo fraai, er gaat niks boven thuuskomm’n.
Thuiskomen bij jezelf.
Back to your roots | terug naar jouw wortels.
Naar jouw basis; een stevige fundering waarop je kunt vertrouwen en bouwen.
Wie ben jij, en ben jij diep van binnen altijd al geweest?
Waar ga jij werkelijk van AAN?
Weet jij dat er meer mogelijk is, maar weet je nog niet precies ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ dat eruit ziet?
De Access Foundationยฎ Class is een uitnodiging om joรบw levensenergie & creatiekracht te ontmoeten en daarin te stappen. Tijdens deze vierdaagse stout(&)moedige ; – ) reis komen alle levensthema’s ongesuikerd en vanuit een totaal ander, fris perspectief voorbij. Je ontvangt een handleiding met praktische handvatten en lichaamsprocessen om zaken bij de kern en op basis van eigen energie en waarneming te veranderen. Niets is gek en onbespreekbaar. Of het nu gaat om gedachten en emoties, anderszijn, je lichaam (als heler), labels, familie, geld, opvoeding, relaties, seks, creatie, business, werken met energiestromen, zorgen over de aarde/toekomst of iets anders wat je bezighoudt… Maartje neemt je graag mee naar een wereld van keuze, plezier & oneindige mogelijkheden. Daarbij speelt ze in op de energie van de groep.
Voel je welkom bij deze masterclass op historische boerenhoeve in natuurrijk Neede (nabij Eibergen), gegeven door Maartje en liefdevol verzorgd, met o.a. heerlijke hapjes, drankjes & verse lunch iedere dag, door Hanneke.
Beide geboren en getogen boerendochters met hart voor meer ontspanning, bewustzijn & verbinding in de wereld, nu met deze gave training รณp een boerderij, komen we samen “thuis”.
Meer info over deze 4-daagse reis:
https://www.maartjegeverinck.nl/…/access-foundation-class

18 januari 2023: "FRESH DATE" Ringana

Ik nodig je hierbij graag uit voor de FRESH DATE woensdag 18 januari in Winterswijk. Deze avond organiseer ik samen met Susan Hoffman en Patricia Schreurs.

Ik hoor je denken.. “FRESH DATE” wat is dat nou weer? Dat is een avond waar wij je vertellen over de Ringana producten. Je kunt kijken, smeren, voelen en vragen wat je wil. Ringana biedt een compleet assortiment van verse en natuurlijke verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam en diverse suplementen. Om een indruk te krijgen kun je een kijkje nemen op https://hanneke.ringana.com. ๐ŸŒฟ

Als het je leuk lijkt ben je welkom. Heb je een vriend(in), familielid, collega of buur die ook geรฏnteresseerd is, neem gerust nog iemand mee.
Graag even een berichtje als je er bij wil zijn.

20 januari 2023: Workshop Intuรฏtief Schilderen "KLEUR JE LEVEN"met Leonie Zieverink

Vrijdag 20 januari komt Leonie Zieverink naar Groenlo voor de WORKSHOP Intuรฏtief schilderen, KLEUR JE LEVEN.
Leonie heeft haar eigen methode ontwikkeld. In deze workshop begeleid ze jou naar je innerlijke rust met een korte meditatie op een stoel, zodat je daarna kan genieten van het schilderen vanuit jouw gevoelens, je intuรฏtie, vanuit de verbinding met jezelf, vanuit je ware zelf, vanuit jouw kern. Daarnaast geeft Leonie een uitleg over hoe je intuรฏtief schildert en over verschillende technieken die je kunt toepassen. Ze laat zien hoe je kunt experimenteren met verschillende technieken en materialen. Daarna mag je lekker aan de slag met je eigen creatie.
Hierbij breng je de verf op elke mogelijke manier op het doek.
Je mag natuurlijk kwasten en rollers gebruiken, maar ook je handen, spatels, sponsen en alles wat je maar kunt verzinnen is mogelijk.
Heerlijk losgaan met verf. “Olde grei” an en knooi’n.
‘Ik vond het heel leuk om te doen. Het werkte op mij heel ontspannend, haalt me uit mijn hoofd en werd er gewoon heel blij van.’
Je hoeft geen ervaring te hebben! Dus voor iedereen!
Ook leggen we prachtige Krachtkaartjes welke door Leonie zelf zijn gecreรซerd. Deze legging is geschikt om te ontdekken wat je kunt ondernemen en wat er nodig is om in je eigen kracht te gaan staan.
Bijzonder en kloppend wat daar iedere keer weer uit komt.
Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen?
Je bent welkom.

25 januari 2022: Uitwisselingsavond

Heb je ook Access Bars of een Access Body Proces workshop gevolgd?
Ben je lekker bezig met het geven van deze processen? Of is het er nog niet zo van gekomen?
Ik vind het heerlijk om regelmatig een uitwisseling te plannen zodat naast het geven van deze fijne processen ook regelmatig mag ontvangen.
Als je zelf ook ontvangen kan heb je ook zo veel meer te geven.
Je ontvangt รฉรฉn keer en geeft รฉรฉn keer op deze avond. Ook als het er een tijd niet van is gekomen, het een beetje is “verwaterd” en je het weer even “op wil halen” ben je van harte welkom.
Toe aan dat avondje voor jezelf?
Doe je mee? Woensdag 25 januari 2023 bij mij in Groenlo.
Jouw bijdrage: โ‚ฌ15,-. Ik zorg dan voor de drankjes en de snacks.
Lijkt me leuk om je hier te mogen ontmoeten.

26 januari 2023: Access Bars Workshop Groenlo

Klaar voor positieve verandering en meer ruimte en rust in HOOFD en LIJF? Kom dan donderdag 26 januari 2023 naar de Access Bars workshop in GROENLO
Na deze dag ben je gecertificeerd Access Bars Practitioner en kan je – betaalde – sessies geven aan familie, vrienden, collega’s en klanten in je praktijk (to be). Om zelf te ontvangen en ontspannen, kan je aansluiten bij uitwisselmomenten in je buurt of 1:1 afspreken.
๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—”๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฟ๐˜€?
Dat zijn 32 punten op het hoofd die bij zachte aanraking beperkende gedachten, emoties en gevoelens LOSLATEN. Hierdoor ontstaat er meer rust en ruimte in jezelf en creรซer je nieuwe MOGELIJKHEDEN in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Het brengt je dichter bij jezelf.
Mijn kinderen vragen regelmatig ‘Mama, wil je weer even aan mijn hoofd zitten’? Superfijn dat ik ze op een simpele manier kan helpen ontprikkelen en ze een opgeruimd hoofd kan geven
๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท stress, onrust, onzekerheid, hoofdpijn, slaapproblemen, piekeren, faalangst. En tevens een prachtig hulpmiddel om meer lichtheid en gemak te creรซren bij somberheid, depressie, burn-out, autisme, adhd.
Het is een simpel, zorgzaam & superrr ontspannend ontlaadproces dat jong en oud kan leren
Investering: โ‚ฌ 300 voor de eerste keer en โ‚ฌ150,- bij herhaling of als je 16/17 jaar bent. Kinderen tot 16 jaar doen gratis mee bij betalende ouder!
Ik werk met kleine groepjes. Deze dag is er alle ruimte en aandacht is voor jou.
Klaar voor de stap?

17 februari 2023: "FRESH DATE" Ringana

Ik nodig je hierbij graag uit voor de FRESH DATE vrijdagochtend 17 februari in Groenlo. Deze ochtend organiseer ik samen met Susan Hoffman en Patricia Schreurs.

Ik hoor je denken.. “FRESH DATE” wat is dat nou weer? Dat is een ochtend waar wij je vertellen over de Ringana producten. Je kunt kijken, smeren, voelen en vragen wat je wil. Ringana biedt een compleet assortiment van verse en natuurlijke verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam en diverse suplementen. Om een indruk te krijgen kun je een kijkje nemen op https://hanneke.ringana.com. ๐ŸŒฟ

Als het je leuk lijkt ben je welkom. Heb je een vriend(in), familielid, collega of buur die ook geรฏnteresseerd is, neem gerust nog iemand mee.
Graag even een berichtje als je er bij wil zijn.

22 maart 2023: Gastspreker inzichtavond Den Diek Lichtenvoorde

Deze avond mag ik spreken over Access Consciousness en alles wat mij bezig houdt. Ben je benieuwd waar Access Consciousness voor staat? Wat het voor mij betekent? Wat voor bijdrage het kan zijn? Ik vertel je er graag mee over.