Verlegenheid en onzekerheid staan jouw kind niet langer in de weg!

9

Worstelt jouw kind met zijn verlegenheid?

Hoe zou het zijn als jij de handvaten hebt om je kind te helpen om te gaan met verlegenheid? Hoe zou het zijn als verlegenheid niet langer een belemmering vormt?

9

Is jouw kind onzeker over zichzelf?

Hoe zou het zijn als je kind zichzelf echt durft te laten zien? Hoe zou het zijn als jouw kind niet meer bang is om het fout te doen?

9

komt jouw kind niet voor zichzelf op? 

Hoe zou het zijn als jouw kind beter in staat is om zijn grenzen aan te geven? Hoe zou het zijn als je kind stevig in zijn schoenen staat?

De verlegenheid en onzekerheid voorbij!

Zo zag mijn leven er vroeger ook uit! Ik was erg onzeker en verlegen, ik liet me niet zien en van me horen, durfde niet voor mezelf op te komen en zei altijd ‘maakt mij niet uit’! De verlegenheid nam langzaam mijn identiteit over. Ik raakte in een vicieuze cirkel van onzekerheid en verlegenheid.

Kortom: Ik leefde een verlegen leven…

Totdat ik besloot dat het tijd was om mezelf écht te laten zien. Ik ben me gaan verdiepen in onder andere het verlegen en onzekere kind,  introversie, gevoeligheid en positieve mindset. De stapels boeken die ik heb verslonden hierover waren voor mij echte eyeopeners. Ik begreep mezelf veel beter. Ik kwam er achter dat wat ik altijd als mijn zwakte heb gezien dat ik dat juist in kan zetten als mijn kracht. Sindsdien heb ik dit onderwerp  vastgegrepen en niet meer losgelaten. Ik ben behalve een ervaringsdeskundige ook een expert op dit gebied geworden. Ik heb uren gelezen, me laten inspireren en verdiepende cursussen gevolgd. Mijn opgedane kennis en ervaring zet ik in om anderen op weg te helpen.

“Vanaf dat moment heb ik er mijn missie van gemaakt om kinderen te leren omgaan met verlegenheid en onzekerheid!”

vrij om te zijn wie je bent!

Het waren zulke ongelooflijke eye-openers voor mij, dat ik besloten heb om mij volledig te gaan richten op het helpen van kinderen om écht kind te kunnen zijn. Ik ben me gaan verdiepen in het kinderbrein en in de rol van opvoeders. Ik heb me ook verdiept in andere technieken, zoals de reversiemethode, waarmee je in staat bent bepaald gedrag vanuit een ander perspectief te bekijken om terug te gaan naar je innerlijke kind.

Met al deze kennis en ervaring heb ik een ebook geschreven: “Laat verlegenheid niet langer in de weg staan!”.

Daarnaast bied ik ouders persoonlijke 1-op-1 begeleiding. Ouders geven mij aan waar ze mee strugglen, ik geef handvaten en inzichten om stappen in de goede richting te kunnen zetten. Dat is vaak net waar ze behoefte aan hebben, een zetje in de goede richting. Daarnaast heb ik een workshop ontwikkeld voor ouders. Tijdens de workshop geef ik ouders handvaten hoe om te gaan met een kind dat worstelt met verlegenheid en onzekerheid.

De vrijheid van kinderen houdt me dus heel erg bezig!

R
EBOOK

R
WORKSHOP

R

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Ook jij kunt jouw kind weer zien groeien en opbloeien!

9

jouw kind zit lekker in zijn vel

Je ziet je kind groeien en opbloeien. Hij durft zich te laten zien en van zich te laten horen.

9

jouw kind staat stevig in zijn schoenen

Jouw kind gaat met meer zelfvertrouwen door het leven. Hij durft voor zichzelf op te komen. Je kind is niet langer bang het fout te doen.

9

jouw kind heeft een positief zelfbeeld

Jouw kind kijkt met een positieve blik naar de wereld en naar zichzelf.

Wil jij jouw kind graag helpen?

Bekijk dan nu hoe we samen jouw kind kunnen helpen!

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Vaak denken we dat we alles zelf moeten kunnen, zeker wat betreft de opvoeding van onze kinderen. Maar soms kan juist zo fijn zijn om iemand te hebben waar je met je vragen terecht kan, iemand voor raad en daad, een sparringspartner, oftewel jouw stille kracht. Opvoeden is immers echt niet altijd zo gemakkelijk. Zeker als je kind ergens op vastloopt en wel wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Waarom moeten we het dan allemaal zelf uitvinden?

Het is juist heel krachtig om dat samen te doen. Samen sta je sterker. 

Jouw “zetje in de goede richting”

Ik heb zorgvuldig 4 “zetjes in de goede richting” samengesteld waarover je hieronder meer kunt lezen. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis intakegesprek aanvragen waarin we samen zullen gaan kijken naar welk “zetje” het beste bij jullie situatie past, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Ebook

Laat verlegenheid niet langer in de weg staan…

In dit boek geef ik praktische tips, handvaten en inzichten om jouw kind te helpen om te gaan met zijn verlegenheid. Ook geef ik je mee wat de aandachtspunten zijn voor jou als ouder. Help je kind om te gaan met verlegenheid. Daardoor zal het niet langer in de weg staan. 

Workshop

Zet de eerste stappen naar meer zelfvertrouwen…       

Deze workshop is speciaal ontwikkeld om jou handvaten te geven om je kind te helpen meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dit om jouw kind steviger in zijn schoenen te laten staan. Tijdens deze workshop geef ik je praktische tips, waardevolle inzichten en oefeningen voor thuis.

Persoonlijke begeleiding 

Verlegenheid en onzekerheid staan niet langer in de weg…

Tijdens de persoonlijke begeleiding gaan we 1-op-1 in gesprek,  koppel ik mijn inzichten en ervaringen terug, reik handvaten en oefeningen aan. Hierdoor kan je je kind helpen om te groeien en opbloeien tot een evenwichtig en authentiek persoon. Samen zijn jullie dan de verlegenheid en onzekerheid voorbij.

 Regelmatig organiseer ik de training “Van stil naar straal in 1 week”.

 Wat gaan we tijdens die week doen? Samen met jou aan de slag zodat jij je kind kan leren omgaan met verlegenheid en je kind weer gaat stralen. 

 – In 7 dagen neem ik je graag mee in de wereld van het verlegen kind. 
– Ik laat jouw kind zichzelf herkennen en erkennen. 
– Na deze 7 dagen weet jij hoe je je kind écht kunt helpen.
– Je zult meer rust en vertrouwen ervaren.
– Je ontvangt praktische tips, handvaten en oefeningen
– Iedere dag ontvang je een nieuw werk- en inspiratieboek per mail.
– Een workshop in omgeving Groenlo is inbegrepen.
– Je ontvangt het e-book “Laat verlegenheid niet langer in de weg staan”
– Je hebt de gelegenheid om gedurende een week je vragen per mail te stellen.
– Ik geef je mee wat mij heeft geholpen om met mijn velegenheid om te gaan. 
– Je helpt je kind aan meer zelfvertrouwen en vergroot samen stap voor stap de wereld. 
– Laat je kind weer stralen.

 Voor iedere moeder die haar kind uit de worsteling met verlegenheid en onzekerheid wil helpen.

 Informeer naar eerstvolgende “van stil naar straal in 1 week”  en meld je aan voor een eenmalige investering van € 77,- incl BTW. 
 

Wat zij over Jouw stille kracht vertellen

Lees hier de reacties

‘Hanneke helpt mij om de stille kracht te zijn van mijn kinderen. Ze luistert, spiegelt, geeft me praktische handvaten. Ze is mijn stille kracht waarmee ik mijn vorm van moederschap ontdek waarmee ik mijn zoons wil ondersteunen in hun weg.’

Christel

‘Het e-book “Laat verlegenheid niet langer in de weg staan” is erg mooi beschreven. Makkelijk te lezen! Ik weet zeker dat veel ouders hier veel tips uit kunnen halen. Elke ouder zou dit eigenlijk moeten
lezen…. Er zit genoeg in!’

Wendy

‘In een persoonlijk adviesgesprek heeft Hanneke mij de ogen geopend. Zelf liep ik vast in een bepaalde situatie. Ze heeft mij meegegeven om de dingen soms van een andere kant te bekijken. Hierdoor ervaar ik meer rust en vertrouwen en kan ik weer verder.’ 

Simone

Neem gerust contact met mij op:

Traject

Belangrijk

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Bedrijfsgegevens:

Jouw stille kracht

www.jouwstillekracht.nl

hanneke@jouwstillekracht.nl

www.facebook.com/jouwstillekracht/

De Velver 16, 7141 LP Groenlo

Kvk: 71317376

 

Wil jij jouw kind weer zien groeien en opbloeien?

Laten dan we samen bekijken welk “zetje in de goede richting” het beste bij jullie past!