Laat los wie je denkt te moeten zijn

9

Wordt je soms overspoeld door je gedachten, gevoelens en emoties?

Hoe zou het zijn als er een manier zou zijn waarop je rust, ruimte en ontspanning kunt creëren in je hoofd en in je lijf. Laat oude pijnen los. Hoe zou het zijn als je dat los mag laten wat je niet langer dient. 

9

Vindt je het lastig om bij jezelf te blijven? 

Hoe zou het zijn als je vanuit vertrouwen zou handelen. Als je beter wist wat voor jou werkt en ook durft te kiezen voor jou. Hoe zou het zijn als je jouw unieke capaciteiten zou erkennen en omarmen? 

9

Ben je onrustig en moeite met slapen? 

Hoe zou het zijn als je meer rust zou ervaren? Als je minder piekert en meer in het nu kan zijn. Hoe zou het zijn als je in de nacht je rust kunt pakken? 

Voorbij aan wie je denkt te moeten zijn!

Zo zag mijn leven er vroeger ook uit! Ik was erg onzeker. Ik straalde vaak wel rust uit maar van binnen was het zeker niet altijd zo rustig. Er ging veel om in mijn hoofd. Het was er vaak onrustig. Ik zat vol oordeel over mezelf. Wist niet goed meer wat ik zelf wilde en wat nou bij mij hoort en wat niet. Dat maakte dat ik mezelf regelmatig heb weggecijferd en deed vooral wat ik dacht dat er van mij verwacht werd binnen de rollen die ik aannam.  

Kortom: Ik leefde steeds minder mijn eigen leven…

Totdat ik besloot dat het tijd was om echt voor mezelf te kiezen. Ik heb mijn toenmalige baan opgezegd en ben gaan uitzoeken waar ik blij van wordt, wat ik te doen heb. In eerst instantie ben ik me gaan verdiepen in onder andere het verlegen en onzekere kind,  introversie, gevoeligheid en positieve mindset. De stapels boeken die ik heb verslonden hierover waren voor mij echte eyeopeners. Ik begreep mezelf veel beter. Ik kwam er achter dat wat ik altijd als mijn zwakte heb gezien dat ik dat juist in kan zetten als mijn kracht. Ik starte mijn praktijk Jouw stille kracht waarbij ik ouders handvaten gaf hoe ze hun verlegen en onzekere kind konden helpen. Ik gunde daarbij dat ieder kind zich vrij en blij kon voelen. Ikzelf voelde me deze periode echter helemaal niet zo vrij en blij. Gelukkig kwamen de tools van Access Consciousness op mijn pad. Dit was voor mij echt een openbaring. Het haalde me uit mijn piekerende hoofd en weer in mijn lijf. Terug in het hier en nu. Na mijn eerste kennismaking met Access Bars wist ik gelijk, hier wil ik meer van en dit wil ik ook kunnen. Inmiddels beschik ik over een hele mooie gereedschapskist vol mooie tools welke ik dagelijks inzet binnen mijn praktijk.

“Vanaf dat moment heb ik er mijn missie van gemaakt om mensen dichter bij zichzelf te brengen!”

vrij om te zijn wie je bent!

Het waren zulke ongelooflijke eye-openers en het was thuiskomen voor mij, dat ik besloten heb om mij volledig te gaan richten op het delen van deze tools om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Ik heb vele trainingen en verdiepingen gevolgd. Naast dat het voor mij echt werkt en ik me er goed bij voel heb ik afgelopen jaren ook al vele andere mensen mogen helpen aan meer gemak, ruimte en plezier in hun leven door het geven van 1-op-1 sessies. 

Ik heb me ook verdiept in andere mogelijkheden, zoals de numerologie, waarmee je in staat bent aan de hand van de getallen iemand te “lezen”. De getallen bevestigen wie je bent, wat je te leren hebt en waar je krachten liggen. Super interessant en het heeft mij een stukje vertrouwen en bevestiging gegeven. 

Daarnaast bied ik regelmatig alleen of samen met mijn collega Maartje Geverinck workshops aan. Tijdens deze workshops leren mensen een tool van Access Consiousness binnen één (halve) dag. Ik vind het super mooi en dankbaar dat we dit door kunnen geven. 

Ik word er blij van!

Ook jij kunt weer in je kracht komen

9

je hebt weer ruimte en ziet weer mogelijkheden

Er is ruimte gecreerd in je hoofd en je lijf. Je ziet nieuwe mogelijkheden. 

9

je hebt meer vertrouwen in jezelf, een ander en de wereld

Je gaat met meer zelfvertrouwen door het leven. Je durft voor jou te kiezen en kijkt met een positieve blik naar jezelf en de wereld. 

9

je ervaart meer rust en je nachtrust is beter

Vanuit rust en ontspanning gebeurt het. Je zit lekkerder in je vel doordat je in staat bent om te ontspannen. De nachten zijn voor jou ook weer momenten van rust en opladen. 

Wil jij weer in je kracht komen?

Bekijk dan hier welke tools er voor je zijn!

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Vaak denken we dat we alles zelf moeten kunnen oplossen, vooral met ons hoofd.

Maar als je alles wat niet werkt in je leven met je logische verstand had kunnen oplossen, had je dat dan niet al lang gedaan? 

Jouw mogelijkheden

Je kunt hieronder meer lezen over de tools die de afgelopen jaren op mijn pad zijn gekomen. Ik deel ze graag met je. 

Access Bars

Ruimte, rust en mogelijkheden creëren …

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die bij zachte aanraking beperkende gedachten, emoties en gevoelens LOSLATEN. Hierdoor ontstaat er meer rust en ruimte in jezelf en creëer je nieuwe MOGELIJKHEDEN in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Het brengt je dichter bij jezelf.

Energetic Facelift

Laat jezelf zien en straal…     

De Energetic Facelift behandeling draagt bij aan het herstellen, verlevendigen en verjongen van gezicht, lichaam & leven. De Energetic facelift kan ook een bijdrage zijn ten aanzien van zichtbaarheid en de manier waarop je naar jezelf kijkt. Dit koesterende proces verzacht en laat oordeel smelten. 

Access Body Process 

Heling en loslaten vanuit totale ontspanning…

De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze maken het mogelijk diepgewortelde overtuigingen, patronen & vervelende herinneringen op te lossen van binnenuit. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte, doelgerichte aanraking van specifieke punten op het lichaam. Dit opent deuren naar diepe ontspanning, nieuwe inzichten en meer verbinding met jezelf. 

ACCESS BARS WORKSHOP

Een tool voor het leven in handen …

Je kunt ook bij mij terecht om de Access Bars zelf te leren. Wat gaan we tijdens de workshop doen? Loslaten vanuit ontspanning en de energie weer vrij laten stromen. Je geeft 2 keer een sessie en ontvangt 2 keer. Ik leer je de verschillende bars posities aan. Daarnaast ontvang je tijdens de workshop nog andere waardevolle tools van Access. Aan het eind van de dag ben je een hele mooie tool rijker die je gelijk in kan zetten voor jezelf, je naasten of binnen je praktijk. 

Numerologie

Wat zeggen jouw getallen…     

Welke getallen horen bij jou? Wat zeggen ze over jou? Over jouw leven? Over jouw doel? Welke lessen heb jij te leren? Ik vertel je er graag wat meer over voor of na een Access Bars, Acces Energetic Facelift of Access Body proces. Ik bied je de combinatie van een eerste inzicht in jouw getallen bekeken vanuit de jongerennumerologie met een ontspanningssessie. Iedere keer weer bijzonder en kloppend wat hier uit komt. 

Ringana

Energiek, stralend en puur jij…

Naast de diensten die ik aanbied kun je bij mij ook terecht voor gezichts- en lichaamsverzorgingsproducenten en suplementen van Ringana. De producten zijn niet alleen op natuurlijke basis en duurzaam maar ook nog eens hartstikke vers. Dat is ook de reden dat Ringana niet in de winkel te vinden is maar via partners verkocht wordt, waar ik er één van ben. Alles wordt op bestelling vers geproduceerd, duurzaam verpakt en verstuurd. 🌿
Ben je benieuwd naar Ringana? Neem dan een kijkje op: https://hanneke.ringana.com. Of plan jouw “Fresh Date” waar ik je graag meer vertel over de voedende producten van dit toffe merk. 

Daarnaast komt mijn collega Maartje Geverinck regelmatig naar Groenlo voor een Body Process workshops of de Energetic Facelift workshop bij mij in de praktijk. 

Ook organiseer ik geregeld een uitwisselingsochtend of -avond waarbij we samen met andere practitioners de mooie Access tools uitwisselen. Ook zo fijn om zelf ook te mogen ontvangen. 

Voor de data van de actuele workshops en uitwisselingsochtenden en avonden kun je in de Agenda kijken.  

Wat zij over Jouw stille kracht vertellen

Lees hier de reacties

‘Ik vind het nog steeds heel erg bijzonder dat je door zachte aanraking zulke resultaten kunt bereiken.

Heb vooral veel meer rust in mijn hoofd en slaap ‘s nachts beter.’

Access Bars

Ik heb de studiedag als heel fijn, relaxt en leerzaam ervaren. Bij binnenkomst voelde ik direct een heel warm welkom. De manier van uitleg was duidelijk en rustig. Alles in duidelijke en begrijpelijke taal.

De groep was perfect omdat het klein was en daardoor een geborgen en veilig gevoel. Daardoor kon ik me tijdens de sessies die ik kreeg ook heerlijk ontspannen. We zijn die dag niets te kort gekomen betreft het eten en drinken. Het was een leerzaam uitje waar ik echt van heb genoten.’

Access Bars workshop

‘Ik heb het als een hele prettige dag ervaren. Fijne, veilige en betrokken groep.

Het was een inspirerende dag, waar de tools prettig overgedragen en aangeleerd werden. Jouw rust en duidelijkheid is prettig, waardoor je nieuwsgierig wordt naar meer. Een heerlijke lunch en een fijne groep maken tot een hele waardevolle dag.’
Access Bars workshop

Neem gerust contact met mij op:

Traject

Belangrijk

4 + 14 =

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 24 uur. Indien dit niet binnen 24 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Bedrijfsgegevens:

Jouw stille kracht

www.jouwstillekracht.nl

hanneke@jouwstillekracht.nl

www.facebook.com/jouwstillekracht/

De Velver 16, 7141 LP Groenlo

Kvk: 71317376

 

Wil jij weer in je kracht komen?

Laten dan we samen bekijken welke tool het beste bij jou past!