Home » Stories » Jezelf zijn » What if your wrongness is your strongness?

What if your wrongness is your strongness?

door | 24 nov, 2022 | Energie, Jezelf zijn, Ken jezelf, kiezen, Zelfliefde, Zelfvertrouwen

Ken je dat? Dat je jezelf verkeerd maakt om wie je bent? Of dat je verkeerd wordt gemaakt?
What if your wrongness is your strongness. ✨
Wat als dat wat jij als jouw zwakte zag eigenlijk jouw kracht is.
Ik zelf heb jarenlang mezelf verkeerd gemaakt over dat ik te rustig was en dat ik niet altijd de juiste woorden had. Als kind heb ik het duizenden keren gehoord.. ‘Heb je je tong verloren?’ Vreselijk vond ik dat, wat valt er dan nog te zeggen? Ik heb lange tijd gewenst dat ik anders was dan dat ik ben.
Tijdens de Access Foundation afgelopen zomer heb ik op een dieper niveau erkend wie ik ben. Ik had hier echt al wel stappen in gemaakt. Maar nu vielen de kwartjes des te meer. In plaats van mezelf verkeerd te maken als ik de juiste woorden niet kan vinden heb ik erkend dat communicatie verder gaat dan op verbaal niveau en dat ik ook op andere manieren communiceer. En de rust die ik uitstraal.. wat als dat juist mijn kracht is. Wat als dat is wat ik de wereld te bieden heb. Wat als dat is waar ik een verschil mee kan maken. Ik krijg het vaker te horen dat de mensen die bij me komen de rust die ik uitstraal en ben erg kunnen waarderen. Ik kan dit nu echt ontvangen. Ik denk niet meer.. shit noemen ze me weer “rustig”.. Nee nu denk ik, fijn dat ik je een stukje rust kan bieden.
De Access Foundation class heeft er bij mij nog meer voor gezorgd dat ik inzie dat wat ik altijd zo verkeerd maakte aan mezelf juist mijn kracht is. Ik kan daarmee nog meer in mijn kracht gaan staan. Nog meer mijn ruimte innemen op mijn manier, gewoon door mezelf te zijn.

Over mij

Mijn naam is Hanneke Klein Ikink. Ik ben moeder van 4 fantastische kinderen, ervaringsdeskundige en onderneemster. Ik hou er van als kinderen vrij kunnen zijn om te zijn wie ze zijn en écht kind kunnen zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat verlegenheid en onzekerheid je als kind behoorlijk in de weg kunnen staan. Ik help ouders en de omgeving van kinderen die hiermee worstelen.

 

Volg jouw stille kracht op facebook

No account found, Please enter the account ID available in the dashboard

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin