Home » Stories » kiezen » Kiezen voor jou

Kiezen voor jou

door | 24 nov, 2022 | Geen categorie, Jezelf zijn, Ken jezelf, kiezen, Zelfliefde

✨Kiezen voor jou✨
Kiezen voor wat voor jou werkt. Ik heb geen antwoorden voor jou. Ik bied je mogelijkheden.
Je kunt bij mij terecht voor een Access, Facelift of Bodyproces sessie, een Access Consciousness workshop, voor inzicht in de getallen en ook voor de natuurlijke en verse producten van Ringana. Ik bied je keuze. Je kunt hiervoor kiezen. Je hoeft niks. Alles is een keuze. Ik heb hiervoor gekozen omdat het voor mij werkt. Ik voel me er goed bij.
Werkt dit ook voor jou? Ben je bij mij aan het juiste adres? Ik weet het niet. Wat weet jij? Ik ben er niet voor iedereen. Hoewel ik de neiging heb om er voor velen te zijn, weet ik dat ik er niet voor iedereen ben. Ik ben heel enthousiast over wat ik doe en wat ik aanbied. Dat steek ik ook niet onder stoelen of banken. Maar wat voor mij werkt, hoeft voor jou niet te werken. Je bent vrij om te kiezen voor jou.
Ben je niet tevreden over hoe het nu met je gaat? Ben je klaar voor een positieve verandering? Is het nu de tijd om écht te kiezen voor jou? Echt? Kies je echt voor een positieve verandering? Of is er nog iets wat je vast laat houden aan de oude situatie? Misschien voelt het hoe vreemd ook, ook wel enigszins comfortabel. De rol die je gekozen hebt en jouw eigen hebt gemaakt.. wil je deze wel loslaten? Ben je echt gecommitteerd aan wat je kiest? Misschien is het spannend om echt te kiezen voor positieve verandering? Voor groei? Groei kan immers ook gepaard gaan met “groeipijnen”. Het is niet altijd comfortabel. Als je denkt dat het bij mij altijd met totaal gemak en zonder slag of stoot gaat heb je het mis. Ik kom mezelf regelmatig tegen. Maar wat ik ook zie en erken is de groei die ik door heb gemaakt door stappen te zetten. Door keer op keer te kiezen. Heb ik makkelijk praten.. misschien, maar misschien ook helemaal niet. Iedereen staat in zijn eigen schoenen.
Wat kies jij?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ik je bied?

Over mij

Mijn naam is Hanneke Klein Ikink. Ik ben moeder van 4 fantastische kinderen, ervaringsdeskundige en onderneemster. Ik hou er van als kinderen vrij kunnen zijn om te zijn wie ze zijn en écht kind kunnen zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat verlegenheid en onzekerheid je als kind behoorlijk in de weg kunnen staan. Ik help ouders en de omgeving van kinderen die hiermee worstelen.

 

Volg jouw stille kracht op facebook

No account found, Please enter the account ID available in the dashboard

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin