Wat is mijn verhaal?

‘Heb je je tong verloren?’

Ik kan deze vraag eigenlijk niet meer horen. Want wat werd mij vroeger deze vraag vaak gesteld. Wat valt er dan nog te zeggen? Ik werd ik in het hokje “verlegen” gedrukt en ben er ook jaren lang niet meer uitgekomen. In dit hokje is het lastig om écht te groeien en bloeien. Het was ook lastig om er echt uit te komen, je zit als het ware vast in een vicieuze cirkel. 

Enige jaren geleden ben ik uit dit hokje geklommen en uitgegroeid tot een bewuste, zelfverzekerde en rustige vrouw, moeder van vier prachtige kinderen, ervaringsdeskundige en onderneemster. Ik weet wat ik wil en durf ik mezelf kwetsbaar op te stellen en ook écht te laten zien. Met “Jouw Stille Kracht” ben ik gaan staan. Ik ben gaan staan voor mezelf. Hiermee doe ik wat ik belangrijk vind en waar ik van hou.
Ik hou er ontzettend van als kinderen zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn en lekker in hun vel zitten. Zich vrij voelen om te spelen, ontdekken, leren met vallen en opstaan en écht kind te kunnen zijn. Dát gun ik ieder kind.
Ik ben daarom niet alleen voor mezelf gaan staan maar ook voor alle kinderen die worstelen met verlegenheid en onzekerheid. Uit eigen ervaring weet ik dat je je dan helemaal niet altijd en overal zo vrij voelt. Je kunt je op bepaalde momenten gevangen voelen in je eigen kleine wereld. Om kinderen waarbij de verlegenheid en onzekerheid in het dagelijks leven in de weg staat te helpen bied ik de ouders handvaten aan. Want wie kan jouw kind beter helpen dan jijzelf? Ik geef jou een zetje in de goede richting en jij maakt voor altijd het verschil voor jouw kind. Ik ben daarbij graag jouw stille kracht.
Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen prachtige kwaliteiten, iedereen heeft zijn eigen stille kracht. Ik help je graag op weg om de stille kracht van jouw kind te ontdekken en jouw kind meer zelfvertrouwen te geven. Zullen we samen jouw kind uit het hokje “verlegen” halen en laten groeien en bloeien tot een zelfverzekerd en authentiek persoon?

 

 

Hanneke Stöteler – Klein Ikink

Volg mij op Social Media:

Opleiding:

Level 7 Margriet Spijksma
Tijdens deze training gericht op persoonlijke ontwikkeling heb ik mezelf weer gevonden. Ik weet beter wat ik wil en waar ik voor sta. 

Jouw Bedrijfsidee, Margriet Spijksma
Een training die veel verder gaat dan het opzetten van een eigen bedrijf. Het gaat over je angsten overwinnen, over groei, over eerlijk zijn naar jezelf. 

Dreamchild Reversie methode, Wormerveer
Tijdens deze training heb ik geleerd om vanuit een ander perspectief te kijken en te zien welke spiegelboodschap kinderen geven. Daarnaast ben ik in staat om terug te gaan naar het innerlijk kind.

 

 

Wil jij samen met mij jouw kind meer zelfvertrouwen geven?

Wat zij over Jouw stille kracht vertellen

Lees hier de ervaringen.

‘Hanneke helpt mij om de stille kracht te zijn van mijn kinderen. Ze luistert, spiegelt, geeft me praktische handvaten. Ze is mijn stille kracht waarmee ik mijn vorm van moederschap ontdek waarmee ik mijn zoons wil ondersteunen in hun weg.’

Christel

‘Het e-book “Laat verlegenheid niet langer in de weg staan” is erg mooi beschreven. Makkelijk te lezen! Ik weet zeker dat veel ouders hier veel tips uit kunnen halen. Elke ouder zou dit eigenlijk moeten
lezen…. Er zit genoeg in!’

Wendy

‘In een persoonlijk adviesgesprek heeft Hanneke mij de ogen geopend. Zelf liep ik vast in een bepaalde situatie. Ze heeft mij meegegeven om de dingen soms van een andere kant te bekijken. Hierdoor ervaar ik meer rust en vertrouwen en kan ik weer verder.’ 

Simone